«Villdyr kan sprenges»

Dramatiske overskrifter i avisen da villsauene mine i løpet av lørdagsnatten hadde tatt turen fra sollidalen til fjellstua.


Det var jeg selv som ble oppmerksom på at villsauene var i det populære turområdet ved Fjellstua i Tromsdalen. Jeg har GPS-sender på ledersauen og sjekker denne 1-2 ganger i døgnet via mobilen.

Jeg la ut en melding på Facebook for å gjøre turgåere i området oppmerksom på at det var sauer i området, og oppfordret spesielt hundeeiere til å respektere båndtvangen. 

Selv tok jeg turen til området, lokaliserte sauene og fikk de med meg tilbake over fjellet mot Berg, i håp om at de kunne beite i ett litt mindre trafikkert område.

Facebook er et ypperlig medium, så tusen takk til alle som delte min status. Alle jeg møtte på min vei fra Tromsdalen mot Berg over fjellet tok veldig hensyn, og alle hadde hundene sine i bånd! 

I skrivende stund beiter sauene på fjellet over Solligården, og jeg håper de holder seg der. Men jeg garanterer ingenting 😜

Les mer her: http://www.nordlys.no/her-er-mats-pa-vei-hjemover-med-50-villsauer-hakk-i-hal/s/5-34-468253?access=granted#am-commentArea

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s