Gris

Jacobsen på Berg driver med gris i liten skala, og er stolt produsent av økologisk frilandsgris. Debiomerket!


Kjøttet bestilles direkte fra gården, og man kan velge mellom helt eller halvt slakt. Slakteriet kan partere kjøttet dersom ønskelig.

Jeg har ikke kjølelager på gården, jeg leverer ut kjøttet direkte etter slakt. Du kan hente på gården til avtalt tid eller jeg kan levere det hjem til deg dersom du bor sentralt i Tromsø.

Jeg har ofte venteliste på gris, så det er lurt å tidlig maile inn sin bestilling.

For å bestille, send meg en Mail:
jacobsenpaberg@gmail.com

Inne i fjøsen har grisene tallebinge, men så fremst været tilater det er de alltid ute.

Grisene bor ute i isolerte hytter som tåler nordnorsk vinter. Hyttene har jeg spesialbestilt fra Danmark.
Gris som bærer debiomerket skal ha tilbud om utgegang hele året. Jeg holder både purker og smågris selv på min gård, jeg kjøper ikke inn smågriser fra konvensjonell drift for å gjøre de om til «frilandsgris». Dette er fordi økologiske grisunger får gå betydelig lengre sammen med sin mor og drikke morsmelk. Dette er avgjørende både for dyrevelferd samt videre for kvaliteten på det endelige kjøttproduktet. I tillegg sikres det da at purkene får være mer enn bare en mamma, jeg ønsker at grisene skal ha gode hverdager og ikke kull for ofte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s