Kje 

Jeg overtar overskuddskje fra naboen vår, Helga på Nordgård, og avler de opp for kjøtt og skinnproduksjon. Kapasiteten min er på ca 80 kje pr år. De blir født i april/mai og slaktes på høsten.

Både privatpersoner, restauranter og butikker er velkommen til å ta kontakt for bestilling av kje.

Kje selges som hele slakt, og det er mulig og maile inn bestilling hele året. Kilosprisen er 200kr pr kilo inkl mva. Snittvekt på kjeene er ca 7.5 kg. Kjeene gressfores og går på økologiske beiter og utmarksbeite. Jeg bruker ikke kraftfor.

Vist ønskelig kan slaktet parteres i to lår, to boger, to sider og en sadel.

Alle som bestiller kje får tilbud om å komme på et åpent gårdsbesøk i august måned hvor vi treffer kjeene som går på beite. 🐐🌱

Jeg har ofte kjeskinn tilgjengelig for salg, det er bare å ta kontakt dersom det er interesse for skinn 🐐🐐


Aslak og Michael fØrste året jeg startet med å overta kje, i 2014.


Jonatan på gårdsbesøk i 2014.

6 kommentarer om “Kje 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s