Jeg overtar overskuddskje fra naboen vår, Helga på Nordgård, og avler de opp for kjøtt og skinnproduksjon. De blir født i april/mai og slaktes på høsten.
Både privatpersoner, restauranter og butikker er velkommen til å ta kontakt for bestilling av kje.
Kje selges som hele slakt, og det er mulig og maile inn bestilling hele året. Kilosprisen er 200kr pr kilo inkl mva. Snittvekt på kjeene er ca 7 kg. Kjeene gressfores og går på økologiske beiter og utmarksbeite. Jeg bruker ikke kraftfor.
Vist ønskelig kan slaktet parteres i to lår, to boger, to sider og en sadel.
Jeg har ofte kjeskinn tilgjengelig for salg, det er bare å ta kontakt dersom det er interesse for skinn 🐐🐐
Aslak og Michael første året jeg startet med å overta kje, i 2014.
Jonatan på gårdsbesøk i 2014.
Hei er det mulig å kjøpe kje kjøtt hos dere
Jeg har kjekjøtt om høsten. Send meg en mail: jacobsenpaberg@gmail.com dersom du ønsker å reservere slakt. (Ikke adopsjon med gårdsbesøk de er ikke kommet for salg i 2017 enda)
Hvor melder man seg for å kjøpe et kje?
Hei! Følge med på min facebookside «jacobsen på Berg». Søndag 2. april legges kjeene for 2017 ut for adopsjon.
Hvor mye koster det å adoptere et kje om man i tillegg ønsker kjøttet og skinnet?
Hei Silje.
Adopsjon for 2017 kommer ut på min facebookside «Jacobsen på Berg» søndag 2. april. Følg med der!