SIKT 2017

I 2016 holdt jeg et foredrag under konferansen «Mat og Landbruk» der mange flotte folk hørte på, blandt annet Kronprins Haakon. Etter foredraget snakket vi sammen og han uttalte «jeg skulle ønske jeg og mine barn også kunne lært dette sammen, og hatt en rugemaskin for kyllinger på kjøkkenbenken!».
🐣 

Gleden var stor da jeg fikk invitasjon av Kronprinsen om å komme til Ålsesund i oktober samme år for å delta på SIKT, et møtested for unge ledere og talenter mellom 20-40 år. Etter å ha takket ja ble jeg spurt om også her å være foredragsholder, og fikk tilogmed æren av å starte. 
Her er en lenke til NRKs innslag av saken, med blandt annet meg 🙂

Nå har jeg fått en ny invitasjon fra Kronprins Haakon. SIKT 2017 arrangeres i Kristiansand i oktober. 

Flybillettene er klare. 

Årets tema er samspill 🤚

Jeg gleder meg 👏

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s