#om meg

Mitt navn er Mats Hegg Jacobsen og jeg er bonde, daglig leder og eier av «Jacobsen på Berg – Urban gårdsdrift».

Gården ligger 1 mil fra Tromsøbrua, i naturskjønne omgivelser på Berg. Driften er under økologisk karens og deler av driften er allerede økologisk godkjent og debiomerket.

Jeg driver kjøttproduksjon av gris, kje og villsau med høy fokus på dyrevelferd. Jeg har frittgående utehøns som legger glade egg. Jeg selger blandingsved fra egen skog. Jeg dyrker økologiske grønnsaker. Jeg reiser rundt i landet og holder foredrag. I tillegg leier jeg meg ut for brøyting og traktorkjøring. Dere finner mer informasjon om driften i menyen til denne hjemmesiden.

Jeg er odelsgutt og bor i kårboligen på gården sammen med min samboer Lisa og sønnene våre: Axel født i 2009 og Iver født i 2013.

Vi har to hunder sammen med oss på gården. Qoralle av rasen Australsk Kelpie som brukes i både trening og konkurranse. I 2013 deltok vi i Norgesmesterskapet i agility. Hun er premiert i mange ulike hundesporter, i tillegg gjeter hun litt på hobbybasis. Bowling er av rasen Lancashire Heeler. Han har fast jobb som gårdshund og musejeger hos oss 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s