Den rene råvaren

Jeg får daglig henvendelser fra folk som ønsker enten stykningsdeler av dyr (økologisk ribbe til jul, lammelår, kjesadel osv) eller så etterspørres ferdige produkter som feks pølser, fenalår osv.

Jeg selger ikke bearbeidede produkter eller stykningsdeler fra min gård.

Grunnene til det er flere:

🍀  Jeg ønsker å stimulere til at forbrukere benytter hele dyret. Når man slakter et dyr er det for mat. I respekt for dyr og levd liv så ønsker jeg at man utnytter hele dyret. Dette handler også om etikk. 

Det er også spennende samt lærerikt å finne nye måter å spise ulike stkningsdeler kjøtt på. Ingen av mine dyr skal bli søppel!!
🍀 Jeg ønsker å selge ren mat. Mine dyr er økologiske og/eller gressforet. Jeg ønsker å selge til den beviste forbruker som ser sammenhengen mellom hvordan liv dyret har levd før det ble mat og sin egen helse. Ved å kjøpe et rent produkt kan man selv bearbeide produktet ut i fra ønsker og behov. Jeg ønsker at det på innholdsfortegnelsen skal stå 1 ting. Feks; inneholder 100% lammekjøtt.

Vi lever i et samfunn som bugner over med lange innholdslister, ferdigmat og mennesker med allergier og intoleranser. Jeg ønsker å tilby ren mat. Der sporbarheten skal kunne gå så langt at man også vet hva dyret har spist før det ble mat.

Send meg gjerne en Mail på jacobsenpaberg@gmail.com. Fortell meg hvilken mat du er interessert i å kjøpe fra meg, så tar jeg kontakt tilbake.

Kje og villsau selges som hele slakt. Kan grovparteres dersom ønskelig.

Gris selges som helt eller halvt slakt. Kan grov eller finparteres dersom ønskelig.

Egg selges i hele brett med 30stk.

Grønnsaker selges i sesong.
🐏😄🐐🍀🐖🍁👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s